De Winkel

vlees - charcuterie - bereidingen - kaas - brood - streekproducten

 

Nadat we almaar meer vraag kregen naar vers vlees, rechtstreeks van de boerderij, opende we meer dan 20 jaar geleden ons slagerijtje Hamme's Hoevevlees aan de inrit van ons runderbedrijf in het groene Waasland.

Steeds meer mensen vonden de weg naar de Moerheide om er enkel op zaterdag hun bestelling af te halen en later ook ter plaatse vlees en bereide vleeswaren aan te kopen. Eén dag per week kwam een beenhouwer de versnijding doen. Inmiddels is zoon Gert een gediplomeerd slager, die al heel wat ervaring opdeed in dienstverband bij een collega. Daarom was de tijd rijp om Hammes Hoevevlees verder uit te bouwen tot een volwaardige hoeveslagerij.
 We blijven uitsluitend rundvlees van onze eigen veestapel Blonde d'Aquitaine verkopen. Varkensvlees en gevogelte kopen we aan bij de collega's die zich aan dezelfde criteria houden. Op die manier kunnen we garanties bieden inzake kwaliteit, versheid en voedingswaarde.


Ook puur ambachtelijke producten zoals paardenvlees en de Boulogne van De Nil behoren tot ons aanbod. We hebben ook een uitzonderlijke aanbod aan overheerlijke kazen, een uitgebreid gamma aan streekproducten, verse groentjes, ...  
Tenslotte zijn we trots op onze samenwerking met de mooiste bakkerij van de streek: Oud Huys Mariman. Je kan bij ons terecht voor dagvers brood pistolets en sandwichen. Handig voor buiten de openingsuren is de broodautomaat.

De Winkel

vlees - charcuterie - bereidingen - kaas - brood - streekproducten

 

Nadat we almaar meer vraag kregen naar vers vlees, rechtstreeks van de boerderij, opende we meer dan 20 jaar geleden ons slagerijtje Hamme's Hoevevlees aan de inrit van ons runderbedrijf in het groene Waasland. Inmiddels is zoon Gert een gediplomeerd slager, die al heel wat ervaring opdeed in dienstverband bij een collega. Toen was de tijd rijp om Hammes Hoevevlees verder uit te bouwen tot een volwaardige hoeveslagerij.  Daarnaast hebben we ook een uitzonderlijke aanbod aan overheerlijke kazen, een uitgebreid gamma aan streekproducten, lekkere groentjes en dagvers brood, pistolets en sandwichen, .... Handig voor buiten de openingsuren is de broodautomaat.

In de winkel

In de winkel

openingsuren

Dinsdag - Donderdag

8.00 - 12.30 & 13.30 - 18.00

Vrijdag

13.30 - 18.00

Zaterdag

9.00 - 17.00

Maandag en zondag zijn wij gesloten.

openingsuren

Dinsdag - Donderdag

8.00 - 12.30 & 13.30 - 18.00

Vrijdag

13.30 - 18.00

Zaterdag

9.00 - 17.00

Maandag en zondag zijn wij gesloten.
.cw-mod-contact-light-clean-buttons .btn-submit { margin-left: auto; margin-right: auto; float: left; }